John Gunnarsson

John Gunnarsson

CTO

Jag har de senaste åren jobbat som fristående konsult, vilket var en otroligt rolig upplevelse jag inte ångrar. Jag kom så småningom dock att sakna ett större sammanhang och ett gäng att framförallt utvecklas med som har spetskompetens inom andra områden än mina.

När jag blev presenterad för laguppställningen på Cypoint så kände jag att detta är ett "once in a lifetime" tillfälle och hoppade in. 


Mitt stora intresse har alltid varit teknik, att börja programmera var ett naturligt steg och blev min stora passion under skoltiden. Allt började på skolans XT-datorer med Basic2 och fortsatte med Pascal, Assembler, C och C++. Numera jobbar jag mestadels i .NET världen med C#. För att få kontrast och omväxling så kodar jag mest i Python och C++ på mina hemmaprojekt.

När jag inte kodar alls så tar jag hand om min familj, startar upp diverse grävprojekt i trädgården så jag har anledning att vara ute. Fiska, tälta och elda tillsammans med ungarna är det som skänker mig själslig frid. Tar gärna en löprunda eller skidtur när vädret tillåter.


IMG_1931 2.JPG

 

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor