Monika Gidlund

Monika Gidlund

VD - Cypoint Infinity – CEO/Management

Monika, varför jobbar du på Cypoint? 

Jag har alltid gillat mänskliga relationer. Att hjälpa andra och att bygga företag i entreprenöriell anda är en av mina styrkor. Som VD på Cypoint Infinity får jag just möjligheten att båda hjälpa kunder och mina medarbetare att lyckas – det jag brinner för. Jag gillar dessutom att arbeta med teknik, vilket också har varit en röd tråd i hela min karriär. Jag ser fram emot och längtar efter att bygga ett konsultbolag tillsammans med mina medarbetare och kollegor. Mina kollegor på Cypoint är grymma på det de gör.  De är dessutom väldigt roliga och har så mycket humor, vilket får mig att skratta på jobbet.   

Vem är du som professionell och vad drivs du av i jobbet? 

Jag har arbetat med sälj, ledarskap och affärsutveckling i hela mitt vuxna liv.  Under mina yrkesår har jag arbetat inom olika branscher vilket jag tror är en stor fördel i min nuvarande roll. Jag har lätt att bygga nya affärsrelationer och trivs som fisken i vattnet när jag träffar kunder, medarbetare, samarbetspartners och leverantörer.  

Jag drivs av att stötta och coacha mina medarbetare och kollegor till framgång. Jag blir väldigt glad av att se när mina medarbetare uppnår sina uppsatta mål.   

Och vad gör du gärna annars på fritiden? 

Jag älskar att laga mat. Jag kan tillbringa en hel lördag i köket där jag planerar, lagar och sedan serverar maten med goda tillbehör till mina nära och kära.  

Jag och min familj tillbringar ganska mycket tid på vårt landställe uppe i södra Dalarna. Här njuter jag av att umgås, mysa med familj och vänner, ta promenader i skog och natur och på sommaren ta en tur med båten eller ett bad i sjön Barken.

Här är jag ute till sjöss samt landstället i södra Dalarna.

Monika för Karriärsiten.jpg


 


monika.gidlund@cypoint.se

+46 702 900 643

Jag rekryterar

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor